Ammattileasing huolloilla

Joustava ja täysin lisäpalveluilla räätälöitävissä oleva leasingratkaisu pakettiautoille. Sisältää ammattiautoilijan eniten tarvitsemat palvelut. Ammattileasing on huoltoleasingiin verrattavissa oleva palvelu, joka sisältää auton vuokran ja huollot.


Ammattileasingiin voidaan paketoida myös muita asiakkaalle tarpeellisia palveluita, mm. sijaisauton, uuden rengassarjan, renkaanvaihdot, pesut, auton nouto- ja palautuspalvelu. Vuokra sisältää arvonaleneman, rahoituskulut ja markkinoiden järkevimmän huoltopaketin, joten se on ammattiautoilijalle edullisin ja tehokkain leasingpalvelu. Ammattileasingissä vastuu auton jäännösarvosta on asiakkaalla. Auton voi myös vaihtaa uuteen tai myydä eteenpäin. Leasingkauden päättyessä Lease Com etsii tarvittaessa autolle ostajan.

Edut:

  • Joustava ja täysin räätälöitävissä
  • Kustannustehokas
  • Huoltokumppanin korjaamot ovat auki vähintään 07:30-22:00
  • 24/7 päivystys
  • Yölinja huolto- ja korjauspalveluja (Espoo, Jyväskylä, Seinäjoki, Turku ja Vantaa)

 

Tarjoamme kaikki palvelut avaimet käteen periaatteella: rahoitus, lisävarustelut, huollot ja jälleenmyynti samalta kumppaniverkostolta.

Myynti ja takaisinvuokraus

Myynti ja takaisinvuokraus on ratkaisu yritykselle, jolla on jo olemassa kalusto, mutta haluaa vapauttaa ajoneuvoihin sidottua pääomaa muuhun liiketoiminnan käyttöön. Lease Com ostaa yrityksen olemassa olevat autot ja liisaa ne takaisin yritykselle.

Rahoitusleasing

Rahoitusyhtiö omistaa autot ja vuokraa ne asiakkaalle, asiakas huolehtii autojen ylläpidosta itse. Asiakkaalla vastaa auton jäännösarvosta.

Odotusajan auto

Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden odotusajan autoon. Tarvitsetko toimitusajalle odotusajan auton? Onko yrityksellesi kätevämpää luovuttaa vaihtoautosi heti tilausvaiheessa? Tai eikö sinulla muuten vaan ole tarpeeksi kalustoa?
Toimimme yhteistyössä Veho CharterWay rentin kanssa kilpailukykyisin hinnoin ja ehdoin. On kuljetustarpeesi pieni tai iso, löydät valikoimasta käyttöösi pienestä pakettiautosta raskaaseen kuljetuskalustoon sekä linja-autoihin saakka. Juuri silloin, kun sitä tarvitset – päiväksi, viikoksi tai vaikka vuodeksi.

Vauriokorjaukset

Lease Comin vauriokorjaamokumppanina toimii Autoklinikka, joka hoitaa kolari- ja vauriokorjaukset sekä tuulilasin vaihdot. Lease Comin asiakkaana saat Autoklinikalta veloituksettoman auton noudon ja palautuksen korjaukseen. Autoklinikan asiakaspalvelu 0207 737 437 / asiakaspalvelu@autoklinikka.fi / https://www.autoklinikka.fi/

Muut lisäpalvelut

- Pesut
- Polttoainekortti
- Katsastus
- Varustelut
- Teippaukset
- Kalustonhallinta

Kumppanisi hyötyajoneuvojen leasing-ratkaisuissa

Leasingsopimuksesta apua budjetointiin

Niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen ja yrityksen muidenkin autojen hankinta leasingsopimuksella on järkevää. Leasing auttaa budjetoinnissa ja samalla vapautuu pääomaa sekä resursseja muuhun ydinliiketoimintaan. Leasing keventää tasetta ja vapauttaa henkilökunnalta aikaa. Leasingin tavoitteena on leikata yrityksen autoiluun suunnattuja kokonaiskustannuksia, kun ajoneuvon koko elinkaaren kustannukset ovat jo hankintavaiheessa tiedossa.

Niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen ja yrityksen muidenkin autojen hankinta leasingsopimuksella on järkevää. Leasing auttaa budjetoinnissa ja samalla vapautuu pääomaa sekä resursseja muuhun ydinliiketoimintaan. Leasing keventää tasetta ja vapauttaa henkilökunnalta aikaa.

Leasingin tavoitteena on leikata yrityksen autoiluun suunnattuja kokonaiskustannuksia, kun ajoneuvon koko elinkaaren kustannukset ovat jo hankintavaiheessa tiedossa.

Räätälöidyt ratkaisut

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Olemmekin rakentaneet kattavan palveluvalikoiman auttamaan asiakkaita ajoneuvotarpeiden kanssa. Voimme auttaa asiakkaita autokannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen rahoituspohjasta riippumatta. Myyjäverkostomme palvelee teitä sijannista riippumatta ja Raskoneen maankattava huoltoverkosto tukee palveluillaan asiakkaan ylläpitotarpeiden kanssa.

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Olemmekin rakentaneet kattavan palveluvalikoiman auttamaan asiakkaita ajoneuvotarpeiden kanssa. Voimme auttaa asiakkaita autokannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen rahoituspohjasta riippumatta. Myyjäverkostomme palvelee teitä sijannista riippumatta ja Raskoneen maankattava huoltoverkosto tukee palveluillaan asiakkaan ylläpitotarpeiden kanssa.