Viherrakennus Oy Keijo Sakaranaho on Oulun ja Suur-Helsingin seudulla toimiva maa- ja viherrakentamiseen keskittynyt perheyritys, jolta löytyy yli 30 vuoden kokemus vaativien ja monipuolisten kohteiden toteuttamisesta yksityis- ja julkishallinnon kohteisiin. 

Pitkäaikaiset jopa yli kolmen vuosikymmenen mittaiset asiakassuhteet ovat Viherrakennuksen yksi tärkeimmistä kilpailueduista, jolla se erottautuu ympäristöalan kasvavasta toimialasta.

Lease Com toimitti Viherrakennus Oy:lle uusia Ford Transit Customeita Vantaan varikolle. Autot pääsivätkin käyttöön alle kahden viikon sisällä tilauksesta.

”Lähtötilanteenamme oli se, että vanhat leasingsopimuksemme olivat päättymässä ja halusimme vertailevan tarjouksen kilpailevalta toimijalta. Lease Comin tarjoama ratkaisu oli kokonaisuudessaan meille sopiva. Saimme näin ollen pääkaupunkiseudun autoasiat kerralla järjestymään seuraaville vuosille kohtuu hintaan” Keijo Sakaranaho kertoo.

”Leasing on meille oiva vaihtoehto koska uuteen autoon ei tarvitse sitoa omaa pääomaa ja yhteen kuukausilaskuun on helppo sisällyttää kaikki tarvitsemamme palvelut. Lease Comin palvelu oli helppoa ja nopeaa, sekä toimitus toimi sovitusti, joten päätöksenteko oli meille helppoa” Sakaranaho toteaa.

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.