Uusi leasing-auto

Kauttamme onnistuu ratkaisut kaikkiin uusiin pakettiautoihin merkistä ja mallista riippumatta. Uusi auto on toimintavarma ja pakettiautojen takuut ovat yleensä voimassa koko leasingkauden ajan, näin ollen murheet auton yllättävistä kustannuksista voi unohtaa. 

Huolettomat kilometrit sopimuskauden ajalle varmistat ottamalla kauttamme huolto- tai huolenpitosopimuksen autoosi. Kilpailutetut huoltohinnat auttavat ainua ennakoimaan sopimuskauden kustannuksia ja näin ollen vältyt yllättäviltä kuluilta. 

Räätälöimme halutessasi leasing-sopimukseesi myös:

Lisäpalvelut Huollot Varustelun

Oletko jo tehnyt autovalintasi?

Soita myyntiin Chat

repairplus

Lisäpalvelut ja huollot


Rahoituksen lisäksi Lease Com tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden asiakkailleen. Voit valita sopimuksellesi esimerkiksi määräaikaishuollot kattavan palvelupaketin tai huolenpitosopimuksen ja haluamasi rengaspalvelut.

Tutustu

equipment

Räätälöity varustelu


Hyötyajoneuvoja voidaan varustella monenlaisiin tarpeisiin, Lease Com toteuttaa yhdessä alan johtavien varustelijoiden kanssa asiakkaan toiveen mukaiset ratkaisut. Oli kyse sitten perusvarustelusta tai matkailuautosta aina kylmäautoon ja hyllyratkaisuihin.

Tutustu

cash

RAHOITUSLEASING


Rahoitusleasing on joustava rahoitusmuoto, joka sopii yrityksille, joiden on vaikea arvioida auton todellista käyttöastetta sopimuskauden aikana.

Rahoitusleasingissa maksat ainoastaan auton vuokrasta ja vastuu ajoneuvon kunnosta on kohteen vuokralleottajalla. Rahoitusleasing sopii myös yrityksille, jonka autot ovat kovemmassa käytössä ja mahdolliset kolhut ovat arkipäivää.

Soita myyntiin

repairing

Huoltoleasing


Huoltoleasing sopii yrityksille, joilla autojen käyttöikä ja kilometrit ovat hyvin ennalta selvillä.

Huoltoleasing on rahoitusleasingia vaivattomampi ratkaisu, jossa kaikki autoiluun liittyvät palvelut on niputettu saamaan pakettiin.

LeaseCom kilpailuttaa asiakkaan puolesta auton toimittajat ja valitse asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman ratkaisun.

Lopputuloksena huolettomat kilometrit valitsemallasi autolla.

Soita myyntiin

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.