Oletko kiinnostunut rahoittamaan kalustosi?

Tarjoamme kaikki palvelut avaimet käteen periaatteella: rahoitus, lisävarustelut, huollot ja jälleenmyynti samalta kumppaniverkostolta. 

Ole suoraan yhteydessä meihin, autamme mielellämme kartoittamaan juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden. 

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Onko sinulla meiltä jotain kysyttävää tai haluatko pyytää tarjouksen? Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, joten ota meihin yhteyttä rohkeasti!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

OTA YHTEYTTÄ

Hallinto ja laskutus

Toimisto

Käyntiosoite
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki

Postiosoite
PL 20, 00621 Helsinki

Laskutus

[email protected]

Huoltojen laskutusluvat osoitteeseen [email protected]

Lease Com Finland Oyj
Verkkolaskuosoite: 003729259585

Paperilaskut voi tarvittaessa laittaa osoitteeseen: [email protected]

Asiakaspalvelu / Hallinto

Sähköpostitse
[email protected]

Puhelimitse
0300 870 850

Lease Com Finland

Lease Com Finland on 2018 perustettu hyötyajoneuvoja ja palveluita tarjoava yhtiö. Lease Com keskittyy tuottamaan leasingpalveluita hyötyajoneuvoja käyttäville yrityksille.

Palvelut sisältävät rahoituksen lisäksi tarvittavat elinkaaripalvelut sopimuskauden ajaksi. Lease Com toimii yhdessä alan johtavien Suomalaisten palveluntarjoajien kanssa.

Lease Com Finland on osa Suomalaista monialakonserni Lease Deal Groupia, jonka päätoimialana ovat kiinteistöt sekä erilaiset palveluita tuottavat yritykset.

Konserni tuottaa Lease Comin tarvitsemat liiketoiminnan tukitoiminnot ja Lease Com itse keskittyy asiakkaidensa palvelemiseen tarpeiden mukaan.

Lease Comin missiona on tarjota kokonaisvaltainen ratkaisu asiakkaiden hyötyajoneuvojen palvelutarpeisiin yhdessä kumppaneiden kanssa.

Tehokas organisaatio ja erinomaiset ostoehdot takaavat asiakkaalle edullisen kokonaisratkaisun.

Töihin meille?

Lease Com on kasvava suomalainen hyötyajoneuvojen leasingpalveluiden myymiseen keskittynyt yritys. Lease Com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti sekä vaikuttaa konkreettisesti yrityksen kasvuun ja tulokseen.

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuuksista Lease Comilla, ole rohkeasti yhteydessä [email protected] ja kerro itsestäsi lisää.

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.