Sähköpakettiautot

Sähköpakettiautot soveltuvat parhaiten kaupunkiajoon ja yrityksille, joilla päivittäiset siirtymät ovat hyvin ennalta tiedossa. Erityisesti yritykset, joilla sähköauton lataus on mahdollinen yrityksen omissa tiloissa, voi yritys saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä auton käyttökustannuksissa. 

Räätälöimme halutessasi leasing-sopimukseesi myös:

Lisäpalvelut Huollot Varustelun

Oletko jo tehnyt autovalintasi?

Soita myyntiin Chat

Sähköautojen edut

Suomen autokanta on sähköistynyt viime vuosina yhä enemmissä määrin ja vastaava trendi on havaittavissa myös pakettiautomarkkinoilla. Kiinnostus vihreämpää autoilua kohtaan on nousussa, ja hallituksen päästötavoitteet ruokkivat sähköisen käyttövoiman lisääntymistä entisestään. Sähköautoissa kiinnostaa myös autoilun huokeampi hinta bensa- ja dieselautoihin verrattuna.

Sähköpakettiautot soveltuvat parhaiten kaupunkiajoon ja yrityksille, joilla päivittäiset siirtymät ovat hyvin ennalta tiedossa.

Sähkömoottorin hyödyntämisestä pakettiautoissa on risteäviä mielipiteitä. Esimerkiksi hyötykuormakapasiteetti on osassa malleista lähes vastaavalla tasolla, kun polttomoottorilla varustelluilla merkin vastaavilla mallilla. Vaikka matka-ajoa tulisi hieman enemmänkin, löytyy 300km WLTP- toimintasäteen ylittäviä pakettiautoja jo useilta eri merkeiltä ja malleista.

Toki pakkaskelit ja hyötykuorman paino mahdolliseen akun riittävyyteen on hyvä huomioida sähköpakettiauton hankintaa suunnitellessa.

Erityisesti yritykset, joilla sähköauton lataus on mahdollinen yrityksen omissa tiloissa, voi saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä auton käyttökustannuksissa.

Vaikka auton latausaika täyteen kapasiteettiin voi tuntua suhteellisen pitkältä ajalta, on monessa autossa pikalatausmahdollisuus, jolla akun lataaminen 75-80% tasolle onnistuu jopa alle tunnissa esimerkiksi lounaan yhteydessä.

Sähkömalleja löytyy jo suurimmalta osalta yleisimmistä automerkeistä kuten Mercedes-Benz, Volkswagen ja PSA-konsernin tuottamat automerkit. Uutuutena markkinoille on saapunut kiinalaisen autojätin SAIC:n ja norjalaisen RSA:n maahantuoma Maxus pakettiautomerkki. Valinnanvaraa siis löytyy! Kysy myyntipäälliköiltämme lisää sähköpakettiautoista.

Riku Takala
020 7580 280

Pasi Lehtinen
020 7580 280

repairplus

Lisäpalvelut ja huollot


Rahoituksen lisäksi Lease Com tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden asiakkailleen. Voit valita sopimuksellesi esimerkiksi määräaikaishuollot kattavan palvelupaketin tai huolenpitosopimuksen ja haluamasi rengaspalvelut.

Tutustu

equipment

Räätälöity varustelu


Hyötyajoneuvoja voidaan varustella monenlaisiin tarpeisiin, Lease Com toteuttaa yhdessä alan johtavien varustelijoiden kanssa asiakkaan toiveen mukaiset ratkaisut. Oli kyse sitten perusvarustelusta tai matkailuautosta aina kylmäautoon ja hyllyratkaisuihin.

Tutustu

cash

RAHOITUSLEASING


Rahoitusleasing on joustava rahoitusmuoto, joka sopii yrityksille, joiden on vaikea arvioida auton todellista käyttöastetta sopimuskauden aikana.

Rahoitusleasingissa maksat ainoastaan auton vuokrasta ja vastuu ajoneuvon kunnosta on kohteen vuokralleottajalla. Rahoitusleasing sopii myös yrityksille, jonka autot ovat kovemmassa käytössä ja mahdolliset kolhut ovat arkipäivää.

Soita myyntiin

repairing

Huoltoleasing


Huoltoleasing sopii yrityksille, joilla autojen käyttöikä ja kilometrit ovat hyvin ennalta selvillä.

Huoltoleasing on rahoitusleasingia vaivattomampi ratkaisu, jossa kaikki autoiluun liittyvät palvelut on niputettu saamaan pakettiin.

LeaseCom kilpailuttaa asiakkaan puolesta auton toimittajat ja valitse asiakkaan kannalta kustannustehokkaimman ratkaisun.

Lopputuloksena huolettomat kilometrit valitsemallasi autolla.

Soita myyntiin

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.