Varustelu

Hyötyajoneuvoja voidaan varustella monenlaisiin tarpeisiin, Lease Com toteuttaa yhdessä alan johtavien varustelijoiden kanssa asiakkaan toiveen mukaiset ratkaisut.

Oli kyse sitten perusvarustelusta tai matkailuautosta aina kylmäautoon ja hyllyratkaisuihin. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaan ja kustannustehokkaan ratkaisun autosi varusteluun. 

Löydämme myös parhaan automallin varustelutarpeillesi ja tarvittaessa voimme toimittaa autot nopeallakin aikataululla yhteistyössä varustelijan kanssa.

Kaikki lisävarustelumme ovat saatavilla

Uusiin autoihin Käytettyihin autoihin Sähköautoihin

Ovatko varustelutarpeesi jo selvillä?

Soita myyntiin Chat

Perustarpeet

Yleisin varustelu pakettiautoissa on vanerointi, vetokoukku ja tavaratilan lisävalaistus. Kokonaisuus on yleensä nopeinta ja edullisinta ottaa autoliikkeen tarjouksen yhteydessä, sillä autot usein varustellaan satamassa, eikä lisävarusteille tule autoveroa. Kannattaa punnita vetokoukun tarpeellisuutta, mikäli autolla ei ole tarkoitus vetää peräkärryä.

Hyllyt

Hyllyvalmistajia ja malleja on olemassa valtava määrä kuten myös hintahaarukkaa, Lease Comilla autamme mielellämme yhdessä varustelukumppaneidemme kanssa sinulle juuri oikeanlaiset hyllyt ja oikeaan hintatasoon ja saat hyllyistä halutessasi mallinnuskuvat. Hyllyt voit aina siirtää seuraavaan autoon, jolloin koko elinkaaren osalta hyllyt tulevat edulliseksi, kun voit hyödyntää niitä esim. 2-3 leasingautossa.

Erikoisvarustellut ajoneuvot

Olipa kyseessä sitten sähkö/LVI- tai kylmäkuljetusauto, Lease Com pystyy auttamaan vaativammankin auton suunnittelussa ja varustelussa. Myös erilaiset korirakenteet ja vahvistukset onnistuvat tarpeiden mukaisesti.

Kylmäkuljetusautoihin Lease Com tarjoaa lisäksi valmiit paketit merkistä riippumatta yhteistyössä varustelukumppanin kanssa.

Matkailuajoneuvot

Myös matkailuajoneuvo on mahdollista leasata Lease Comin kautta. Lease Com tarjoaa kumppaneiden kautta ajoneuvot perusmalleista hyvin varusteltuihin malleihin ja mahdollisuuden hankkia auton ilman autoveroa tiettyjen vaatimusten täyttyessä.

Matkailuajoneuvo on loistava valinta, kun työmaa sijaitsee kauempana asutuksesta tai haluat yhdistää työpisteen ja vapaa-ajan kulkuvälineen samaan pakettiin.

Autoteippaukset

Autot voi ja kannattaa teipata selkeästi oman brändin mukaisesti. Jokainen auto on liikkuva mainospaikka, jolla saat huomiota liiketoiminnallesi.

Autot teipataan usein varustelun yhteydessä, tästä kannattaa sopia jo autoa tilattaessa ja myös teippaus on mahdollista lisätä leasingsopimukselle.

Riku Takala
020 7580 280

Pasi Lehtinen
020 7580 280

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.