KÄYTETTY AUTO nopeasti käyttöösi

Käytetyn auton ostaminen tai vuokraus saattaa kuulostaa järkevältä ratkaisulta, mutta puhtaasti kustannustehokkain ratkaisu on kuitenkin auton ammattimaisesti järjestetty leasing-sopimus.

Asetettuasi sopivan budjetin ja auton merkkiä sekä mallia koskevat toiveet, neuvottelemme ja järjestämme sinulle parhaimman mahdollisen ratkaisun yli 300 vaihtoautoliikkeen valikoimasta.

Lopputuloksena saat auton nopeasti käyttöösi ennustettavilla kuluilla ja voimme varustella sen tarpeittesi mukaan, kuten vetokoukulla ja hyllyillä. 

Räätälöimme halutessasi leasing-sopimukseesi myös:

Lisäpalvelut Huollot Varustelun

Oletko jo tehnyt autovalintasi?

Soita myyntiin Chat

business deal in car rental UA3KTMH scaled

leaseback

Myynti ja takaisinvuokraus


Myynti ja takaisinvuokraus – eli Sale and Lease Back- palvelun avulla pystyt siirtymään vaivattomasti leasingiin, halusitpa sitten helpottaa arkeasi tai vapauttaa pääomaa kalustostasi yrityksen liiketoimintaa varten samalla tasetta keventäen.

Pystyt varustelemaan nykyisen autosi, kuten olet aina halunnut sekä turvata autosi huolettoman käytön myös tulevaisuudessa lisäturvan avulla.

Palvelussa myyt nykyisen autosi meille ja me liisaamme sen takaisin sinun käyttöösi.  Näin voit vaivattomasti siirtyä leasingiin, ilman että joudut luopumaan tutuksi tulleesta autostasi.

Soita myyntiin

at the auto service 3MST3S3 scaled

safety

Lisäturva


Lisäturvan ansiosta pystyt turvaamaan auton huolettoman käytön, vaikka valmistajan takuu ei olisikaan enää voimassa tai se päättyisi kesken leasingkauden.

Lisäturva korvaa yleisimmin rikkoutuvat osat jopa 300 000 kilometriin ja 20 ikävuoteen asti, myös sähkö- ja hybridi autoissa merkkiin katsomatta.

Soita myyntiin

cash

RAHOITUSLEASING


Rahoitusleasing on joustava rahoitusmuoto, joka sopii yrityksille, joiden on vaikea arvioida auton todellista käyttöastetta sopimuskauden aikana.

Rahoitusleasingissa maksat ainoastaan auton vuokrasta ja vastuu ajoneuvon kunnosta on kohteen vuokralleottajalla. Rahoitusleasing sopii myös yrityksille, jonka autot ovat kovemmassa käytössä ja mahdolliset kolhut ovat arkipäivää.

Soita myyntiin

repairing

KÄYTTÖDIILI


Lease Com Käyttödiili on markkinoiden erinomaisin vaihtoleasingtuote käytetyille autoille ilman kilometrirajoitusta. 

Käyttödiili on huoleton ratkaisu, jossa määräaikaishuollot sisältyvät sopimukseen ja lisäturvalla auton käyttö on riskittömämpää. Lyhyt sopimusaika varmistaa sen ettet sitoudu autoon turhan pitkäksi aikaa.

 

Soita myyntiin

Riku Takala
020 7580 280

Pasi Lehtinen
020 7580 280

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.