LISÄPALVELUT Ja Huoltopaketit

Rahoituksen lisäksi Lease Com tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden asiakkailleen.

Voit valita sopimuksellesi esimerkiksi määräaikaishuollot kattavan palvelupaketin tai huolenpitosopimuksen ja haluamasi rengaspalvelut.

Sopimus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja saat palvelut helposti yhdellä kuukausilaskulla. Kysythän meiltä lisää!

Kaikki lisäpalvelumme ovat saatavilla

Uusiin autoihin Käytettyihin autoihin Sähköautoihin

Valmiina räätälöimään palvelupakettisi?

Soita myyntiin Chat

Huollot

Huolto- ja huolenpitosopimukset voidaan sopia ajoneuvokohtaisesti tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme huoltopaketit kaikille merkeille ja voit valita autollesi parhaan paketin valtakunnallisesti merkkihuollon ja riippumattomien korjaamoiden valikoimasta laajoilla aukioloajoilla.

Tarvittaessa pakettiin voidaan liittää myös sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi. Mikäli sinulla on kysyttävää huolloista tai autosi huoltosopimuksen kattavuudesta, olethan yhteydessä asiakaspalvelunumeroomme tai yhteyshenkilöösi.

Mikäli sinulla on käytössäsi Raskoneen huoltosopimus, voit olla yhteydessä Raskoneen 24/7 päivystysnumeroon 0300 870 770 (0,69€/min + pvm/mpm)

Renkaat

Voit halutessasi lisätä sopimukselle rengaspalvelut kattamaan uusintarenkaat, renkaanvaihdot ja rengashotellin.

Palvelemme sinulle parhaiten sopivan kumppanin kanssa ja teemme yhteistyötä Euromasterin ja Vianorin kanssa, joiden toimipisteverkostosta löydät sinua lähimpänä palvelevan pisteen.

Vauriokorjaukset

Lease Comin vauriokorjaamokumppanina toimii Autoklinikka, joka hoitaa kolari- ja vauriokorjaukset sekä tuulilasin vaihdot. Lease Comin asiakkaana saat Autoklinikalta veloituksettoman auton noudon ja palautuksen korjaukseen. Vahinkotilanteessa sinua palvelee  Autoklinikan 24/7 asiakaspalvelu numerossa 020 773 7437.

Vahingon sattuessa voit hyödyntää myös Autoklinikan verkkotarkastusta, jolla ilmoitat pienemmät vahingot etukäteen ja minimoit näin autosi seisonta-ajan, kun varaosat ja työt voidaan suunnitella etukäteen.

Sijais- ja odotusajan autot

Mikäli tarvitset autoa nopeasti ennen tilatun auton toimitusta, Lease Com auttaa sinua sopivan auton löytymiseksi eri vuokraamoiden tarjonnasta. Olethan meihin yhteydessä niin kartoitamme tarpeesi.

Huollon sijaisautoista sovitaan aina autokohtaisella palvelusopimuksella. Palveluntarjoaja vastaa autojen saatavuudesta huoltamoissaan.

Auton jälleenmyynti

Oli kyse sitten leasingsopimuksen päättymisestä tai nykyisen autosi myynnistä, autamme mielellämme. Myynnin tukena toimivat useat kumppanimme parhaan myyntihinnan varmistamiseksi valtakunnallisesti. Voit halutessaan myös itse etsiä rahoitusleasingkohteelle ostajan.

Muut palvelut

Räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan myös muut palvelut yhdessä palveluntoimittajien kanssa. Autamme sinua löytämään parhaat toimittajat polttoaineiden ja pesujen, autojen varustelun ja teippauksen ja esimerkiksi seurantalaitteiden osalta tarvittaessa. Kysythän meiltä lisätietoja!

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.