Kaikki ratkaisut auton hankintaan

Ulkoista autohankinnan vaiva LeaseComin asiantuntijoille. Meillä on ennalta neuvoteltu huokea rahoitus ja kilpailukykyiset alennukset merkeistä ja mallista riippumatta.  

Lease Com etsii asiakkaan tarpeisiin parhaan ratkaisun, kuuntelemme asiakasta ja teemme tämän pohjalta ehdotuksen parhaasta ja kustannustehokkaasta vaihtoehdosta. Uutta autoa kartoittaessasi sinun on mahdollista valita auto juuri sinun tarpeittesi ja budjettisi mukaan. Tämän jälkeen järjestämme tarvittaessa autolle koeajon vielä ennen lopullista ratkaisua. Jos sinulla on valmiiksi auto ja toimittaja katsottuna, voimme tehdä leasingtarjouksen tämän pohjalta tai hoitaa tarjouksen yhteistyökumppanimme kautta. Kilpailutamme eri toimijoiden tarjonnan, kartoittaaksemme parhaimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut yrityksenne käyttöön.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat kaikki Suomen suurimmat autoliikkeet ja tarjontaamme kuuluu autot kaikista merkeistä ja malleista.

Auton luovutus tapahtuu joko autoliikkeen tiloista tai halutessanne yrityksenne pihaan toimitettuna.

Palveluprosessimme

 

 

equipment

1.

Valitaan yhdessä käyttöön soveltuva auto ja varusteet sekä sopivat palvelut sopimukselle. Auton hankinta kilpailutetaan ja valitaan sopiva rahoitusyhtiö.

leaseback

2.

Uuden auton varustelu ja luovutus autoliikkeestä tai suoraan asiakkaalle. Mahdollisen vanhan auton realisointi osana uuden auton hankintaa tai erikseen yhteistyö-
kumppaneiden kautta.

csupport

3.

Sopimuskauden aikana saat kaikkiin autoiluun ja palveluihimme liittyviin kysymyksiin vastaukset yhdestä paikasta. Huollot huoltosopimuksen mukaisesti.

resale

4.

Sopimuksen päättyessä autamme uuden auton valinnassa ja vanhan auton myynnissä parhaaseen hintaan. Et jää missään kohden yksin autosi kanssa vaan palvelemme sinua kaikissa tilanteissa.

vw hya range21

Uusi auto


Kauttamme onnistuu ratkaisut kaikkiin uusiin pakettiautoihin merkistä ja mallista riippumatta.

Uusi auto on toimintavarma ja pakettiautojen takuut ovat yleensä voimassa koko leasingkauden ajan, näin ollen murheet auton yllättävistä kustannuksista voi unohtaa.

Uudet autot

usedcars

KÄYTETTY AUTO


Käytetyn auton leasing on kustannustehokas ja erittäin nopea tapa saada auto yrityksesi käyttöön.

Vaihtoautoleasing sopii yrityksille, kun tarvitset leasingauton nopeasti käyttöösi, haluat siirtyä omistamisesta vaivattomasti leasingiin tai etsit kustannustehokasta ja kätevää ratkaisua silloin kun uusi auto ei ole vaihtoehtona.

Käytetyt autot

 

cr1090 vw crafter van trendline 16x9 2560x1440 1

Sähköpakettiautot


Sähköpakettiautot soveltuvat parhaiten kaupunkiajoon ja yrityksille, joilla päivittäiset siirtymät ovat hyvin ennalta tiedossa.

Erityisesti yritykset, joilla sähköauton lataus on mahdollinen yrityksen omissa tiloissa, voi yritys saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä auton käyttökustannuksissa.

 

Sähköautot

varustelu

Räätälöity varustelu


Hyötyajoneuvoja voidaan varustella monenlaisiin tarpeisiin, Lease Com toteuttaa yhdessä alan johtavien varustelijoiden kanssa asiakkaan toiveen mukaiset ratkaisut. Oli kyse sitten perusvarustelusta tai matkailuautosta aina kylmäautoon ja hyllyratkaisuihin.

Tutustu

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.