Toimipa yrityksesi sitten rakentamisen, ylläpidon tai logistiikan puolella niin pakettiautolla on varmasti tärkeä tehtävä liiketoimintasi onnistumisessa. Me Lease Comilla haluamme huolehtia siitä, että muiden alan ammattilaisten lisäksi voimme palvella myös yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla leasingautoilun osalta ja ennen kaikkea järjestää yrityksen autot leasingilla kustannustehokkaasti toivotuilla lisäpalveluilla kuten huolloilla ja rengassäilöllä.

Tiesitkö että etsimme sinulle sopivan leasingauton, uutena tai käytettynä yli 300 yhteistyöliikkeemme kautta. Näin varmistamme, että auto järjestyy sinulle tarpeen mukaan nopeallakin aikataululla ja sopivalla pitoajalla. Räätälöimme tarvittaessa myös varustelun tarpeisiisi sopivaksi tai sovimme vanhan varustelun siirrosta uuteen autoon leasingkauden ajaksi. Käytetyn pakettiauton etuna voi olla myös valmis varustelu, josta ei tarvitse maksaa hankinnan yhteydessä sekä edullinen kuukausivuokra myös lyhyemmille sopimusajoille. Uusi auto tilataan ja varustellaan toiveidesi mukaan, jolloin voimme hyödyntää tuntuvia tehdasalennuksia. Uusiin sähkö- ja kaasupakettiautoihin on tarjolla myös erillinen mittava valtion hankintatuki vuonna 2022, hoidamme tämän tuen puolestasi leasingsopimukseen. Voit tutustua valikoimaamme tästä, näiden lisäksi voimme räätälöidä mieleisesi merkin ja mallin sekä sopimusajan ja kilometrit.

Jätä yhteydenottopyyntö sivuillamme tai kysy lisää 0300 870 850 tai [email protected], autamme mielellämme.

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.