Lease Com on julkaissut asiakkaiden avuksi leasing säästölaskurin, jolla voit laskea, miten yrityksesi pääoman tuotto voidaan ohjata ajoneuvoista tuottavampaan käyttöön. Erityisesti nyt kun liiketoiminnan puskureihin ja yllätyksiin on hyvä varautua, on leasing mainio keino yritysten autojen hankintaan ja rahoittamiseen. Leasingvuokrat ovat helposti ennakoitavissa ja niihin voidaan sisällyttää palvelut niin että kaikki autoilun kustannukset ovat etukäteen tiedossa ja budjetoituna. Jo muutaman auton autokannalla säästöt voivat nousta merkittäviksi ja Lease Com myös kilpailuttaa hankinnat puolestanne, jolloin autojen hankinnoista syntyy myös merkittäviä säästöjä sopimuskauden aikana.

Leasing laskuriin tästä: https://leasecom.fi/miksi-leasing/ 

Ota meihin helposti yhteyttä numerosta 0300 870 850 tai [email protected], niin etsitään yrityksellesi sopiva seuraava auto uutena tai käytettynä ja saat aina palvelevan asiantuntijan käyttöösi.

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.