Rahoitusmuotoja auton hankintaan on tänä päivänä lukemattomasti ja leasingmuotojakin useampia, mutta mistä tiedän, että mikä on itselleni sopiva?

Autoa hankkiessa rahoitusleasing nousee toistuvasti suosituimmaksi rahoitusmuodoksi ja onkin ylivoimaisesti paras leasingmuoto erityisesti hyötyajoneuvojen hankintaan edullisen kuukausivuokransa, joustavan ja erikseen räätälöitävän sopimuksensa sekä yksinkertaisuutensa puolesta. Leasingpalvelua on helppo täydentää oman tarpeen mukaan mm. huoltosopimuksella, renkaiden vaihdolla ja kausisäilytyksellä tai varustelemalla autoa esimerkiksi hyllyillä ja muilla varusteilla. 

Rahoitusleasingissa maksat ainoastaan auton todellisesta käytöstä ja sinun on helppo muuttaa sopimusta tai autoa oman käyttösi mukaan jopa kesken sopimuskauden. Esimerkiksi hiljattain eräs asiakkaistamme kertoi ylittävänsä sopimuskaudelle ennakoidut kilometrit jopa 50 000 km, mutta rahoitusleasingin ansiosta asiakas vältti kalliit sopimuksenmuutos- ja ylikilometriveloitukset. Jos yrittäjä olisi sen sijaan valinnut huoltoleasingin, olisivat kulut ylittävältä 50 000 kilometriltä olleet jopa 8000 € (ylikilometriveloitus arviolta 0,16 €/km). 

Rahoitusleasingissa pystyt käyttämään autoa kuin omaasi varustelemalla ja käyttämällä sitä oman tarpeesi mukaan ilman pelkoa leasingyhtiön lisäkuluista sopimuksen lopussa. Sopimuskaudelle budjetoidut kilometrit ovat vain suuntaviivoja auton arvioidusta käytöstä ja kauden lopussa voit jopa saada vuokranpalautusta jos auton käyttö on ollut ennakoitua alhaisempaa. 

Valitse siis viisaasti ja liisaa kalustosi Lease Comin joustavalla rahoitusleasingilla, jolloin voit käyttää autoa ilman huolta ylikilometriveloituksesta tai muista piilokuluista.

Ota meihin helposti yhteyttä numerosta 0300 870 850 tai [email protected], niin etsitään yrityksellesi sopiva seuraava auto ja saat aina palvelevan asiantuntijan käyttöösi.

Kuvaoikeudet: Volkswagen AG

PARHAAT LEASING-TARJOUKSET
Anna sähköpostiosoitteesi niin saat premium-etuja ja tarjouksia yritysautoiluun ja leasingiin liittyen LeaseComilta sekä muuta arvokasta tietoa.